Italië naar Nederland halen

Na 12 jaar dienstverband bij 2 italiaanse groothandels, maakte ik de stap om mijn eigen koffie groothandel te beginnen.
Vanwege mijn passie voor Italie moest dit uiteraard een italiaanse koffie worden.
Na enig onderzoek te hebben verricht en feedback te hebben gevraagd aan italiaanse restaurants kwam ik uit op “Caffe Borbone“ uit Napels. Dit koffiemerk was hier niet bekend en in Italie al erg populair. Dit was wat ik wilde.
Met mijn italiaanse taalcursus op zak reisde ik af naar Napels om een gesprek aan te gaan bij Caffe Borbone op kantoor.
Zij hoorden mijn verhaal aan en gaven mij groen licht om hun merk te promoten in Nederland.
Omdat Caffe Borbone al een goede naam had in Napels, wat ze de koffie hoofdstad van Italie noemen, wist ik dat ik een top koffie in handen had. Deze kenmerkt zich door de samenstelling van robusta en arabica koffiebonen die ze erg donker branden. Zo haal je meer diepgang uit de koffieboon. Dit is in zuid Italie gebruikelijk.
Hierdoor is de koffie erg intens maar heeft geen zuurgraad. Het is eerder zacht en romig tijdens de afdronk. Tevens geeft het een prachtige crema.
Om de mensen te overtuigen van de kwaliteit van Caffe Borbone hanteer ik een espresso proeverij op mijn vele markten in Nederland. Zo kan men zelf bepalen welke variant van Borbone ze het lekkerste vinden.
Na 3 jaren heb ik mijn eigen mobiele espresso truck gemaakt om door heel Nederland op de markt te staan.

Als u een vraag heeft of ons rechtstreeks wilt spreken, vul dan dit formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Bedankt!